Colectii 

Urmarim noutatile si inovatiile din sfera iluminatului interior si exterior, facem o selectie atenta a produselor din portofoliu si din sectiunea ”COLECTII” si, astfel, va putem prezenta o paleta larga de optiuni, obiecte si serii dezvoltate de nume importante din domeniu. Aici veti gasi cele mai noi aparitii, precum si piese apreciate, care au facut istorie, dezvoltate de catre: VIBIA, DELTA LIGHT, SWAROVSKI, MASIERO, PATRIZIAGARGANTI, CATELLANI&SMITH, ILFARI, KUNDALI, STUDIO ITALIA DESIGN, AXALIGHT, PRECIOSA, LANDA, PHILIPS, OSRAM, BAROVIER, VONDOM, LIGHT4, TRIZO21, TOSSB, CARLESSO, EDEN DESIGN, QUASAR, DELIGHTFULL, LUCENTE, VOLTOLINA, ASTROLIGHTING, IP44, ERCO, ELSTEAD LIGHTING.

Ne dorim sa acoperim o gama cat mai larga de cerinte si stiluri, astfel ca sectiunea ”Colectii” gazduieste peste 2.000 de modele de accesorii si corpuri de iluminat. Pentru a simplifica procesul de identificare a produselor care corespund criteriilor dumneavoastra si a scurta durata de cautare, am impartit obiectele din cele doua mari domenii iluminat interior si iluminat exterior in mai multe categorii ce acopera o paleta larga de stiluri ale secolelor trecute, cat si actuale. Puteti alege intre: contemporan, clasic, Maria Theresa, bohemia, glamour, murano, art nouveau, modern, hi-tech, minimalist, urban, retro, eco, vintage, rustic.

Cu siguranta veti gasi ceva care sa corespunda cerintelor dumneavoastra. In caz contrar, va invitam in sectiunea ”contact”sau “vreau proiect” pentru a va putea ajuta cu o solutie personalizata!

  • Iluminat interior

    Sectiunea dedicata iluminatului interior exploreaza cele mai interesante propuneri contemporane pentru sisteme si corpuri de iluminat, disponibile prin Atas Lighting si dedicate designului rezidential si comercial. Pentru a va oferi o perspectiva cat mai larga asupra diferitelor tipuri de stiluri si interioare pentru care se preteaza produsele selectionate de catre noi, de la diversi furnizori in cadrul targurilor internationale, au luat nastere categoriile de mai jos. Astfel, in functie de linia de design, de materiale, texturi sau de calitatile tehnice ale produselor, acestea sunt grupate in sectiunile: MODERN, GLAMOUR, MARIA THERESA, CONTEMPORAN, RETRO, MINIMALIST, ECO, URBAN, HI-TECH, CLASIC, BOHEMIA, MURANO, ART NOUVEAU, VINTAGE, RUSTIC sau COLECTII PENTRU BAIE, pentru a va facilita cautarile.

    Designul ambientelor contemporane se distinge insa prin flexibilitate si individualism, fara a fi imperativa functionarea cu elemente apartinand unui singur stil. Experimentarea cu forme si materiale distincte este una dintre directiile amenajarilor contemporane, care se concentreaza pe crearea de ambiente care imbina estetica cu functionalul, conceptualul cu utilul. De aceea, va invitam sa vizitati cat mai multe dintre categoriile propuse de noi mai jos si sa va lasati imaginatia sa creeze nestingherita!

  • Iluminat exterior

    Am creat o sectiune speciala dedicata iluminatului exterior, impartita in doua categorii: iluminat MODERN si iluminat CLASIC. Pentru alei, intrari, gradini interioare, terase, acoperisuri verzi sau iluminat arhitectural, solutiile de iluminat exterior sunt, desigur, la fel de importante precum cele pentru iluminatul interior. Modul in care o cladire se prezinta dupa lasarea serii vorbeste la fel de mult despre ea, cat vorbeste infatisarea sa de peste zi; luminile arhitecturale jucand, in acest caz, un rol definitoriu.

    In aceeasi masura, zonele de trafic, de relaxare, spatiile verzi adiacente sunt parte integranta a personalitatii unei constructii, iar iluminarea acestora poate fi atat functionala, cat si creativa. Lumina si culoarea sunt principalii determinanti ai modului in care un ambient te invaluie si te face sa te simti, in timp ce mobilierul defineste arhitectura spatiului. De aceea, veti regasi printre propunerile noastre o serie de solutii care imbina utilul cu placutul, cat si o serie de corpuri de iluminat multifunctionale, care pot fi utilizate si pe post de mobilier exterior.