Hotel Epoque 5* - Bucuresti

Hotelul boutique Epoque este una dintre bijuteriile arhitecturale ale Bucurestiului contemporan. Situat intr-o zona cu traditie din apropierea Cismigiului, hotelul Epoque se integreaza in peisajul imediat apropiat, insa se distinge printr-o serie de elemente personale unice. Atas Lighting a fost alegerea in materie de iluminat a celor doua case de arhitectura si design interior care au semnat proiectul.

Designul interior si conceptul unic al restaurantului, apartamentelor, centrului de fitness si zonei de SPA stau sub semnatura echipei Igloo Arhitecture: arh. Bruno Andresoiu, arh. Dana Tigan si arh. Ionela Zanoaga. Toate aceste spatii beneficiaza si de o ambianta luminoasa speciala, realizata cu ajutorul corpurilor de iluminat personalizate, produse de catre echipa noastra din Istanbul dupa schite si specificatiile echipei de arhitecti si designeri.

Mai mult de atat, si sala de evenimente, sala de conferinte, zona de lounge si arhitectura exterioara - semnate de catre echipa Genius Arhitecttura (coordonata de arh. Gabriel Amzucu, sub atenta supraveghere a arh. Giuseppe Labianca) - sunt puse in evidenta cu ajutorul corpurilor de iluminat furnizate de Atas Lighting, prin comanda speciala.