Proiecte 

Cei 20 de ani de prezenta in Romania ne-au adus atat o serie de colaborari importante cu lanturi hoteliere, dezvoltatori de cladiri de birouri, complexe comerciale sau branduri indragite cat si o experienta de lucru castigata din peste 4.000 de proiecte finalizate. Echipa noastra de profesionisti asigura solutii personalizate si implementarea rapida a proiectelor in domenii precum cel hotelier, comercial, retail, horeca precum si rezidential. Avem o abordare flexibila, iar rezultatele sunt adaptate cerintelor diferite, specifice fiecaruia dintre aceste domenii. Fie ca vorbim despre colaborarea cu renumiti arhitecti si designeri de interior, realizarea unor piese unicat sau restaurarea unor corpuri de iluminat valoroase, activitatea noastra constanta din acesti ani se reflecta astazi intr-un portofoliu de proiecte de care suntem mandri si pe care va invitam sa-l descoperiti aici.

 • Iluminat Hotelier

  Experienta Atas Lighting in proiectarea solutiilor de iluminat pentru industria ospitalitatii inglobeaza proiecte de iluminare dintre cele mai diverse: de la hoteluri, pensiuni turistice, hosteluri, vile de agrement pana la centre SPA. Fie ca urmare a colaborarilor cu designeri si arhitecti cunoscuti sau ca rezultat al cerintelor directe ale unor beneficiari, finalizarea proiectelor din aceasta sectiune au comportat de fiecare data creativitate si o doza mare de adaptabilitate. Aici, atentia la detalii si solutiile calitative se imbina cu cerintele de confort si personalizare. Printre exemplele de proiecte cu care ne mandrim, se afla solutii din domeniul iluminatului hotelier, pentru importante lanturi hoteliere sau pentru hoteluri-concept, pe care va invitam sa le vizualizati in selectia de mai jos.

 • Iluminat Horeca

  Timpul liber este o moneda de schimb tot mai valoroasa, astfel incat nu este de mirare ca fiecare noua propunere initiata de catre operatorii localurilor inseamna tot mai multa competitivitate din punct de vedere al serviciilor, produselor si, desigur, ambiantei. Sectorul Horeca reprezinta unul dintre cele mai dinamice domenii, in care putem vedea materializandu-se cu rapiditate unele dintre cele mai noi tendinte in materie de amenajari interioare si stiluri deco. Desigur, si atunci cand vorbim de iluminatul acestor spatii, ne gandim la idei indraznete si in ton cu ultimele tendinte. Daca ne referim la iluminat horeca, fie ca este vorba de restaurante, cafenele, pub-uri, club-uri, centre de relaxare, casinouri, cinematografe sau de muzee, sali de teatru, galerii, sali de conferinte – suntem mereu inarmati cu pasiunea si hotararea de a livra proiecte spectaculoase.

 • Iluminat Comercial

  Iluminarea spatiilor comerciale presupune o analiza exhaustiva a zonelor de interes, precum si intampinarea unui set larg de cerinte. Colaborarile pentru decorarea si implementarea sistemelor de iluminat pentru cladirile de birouri, centrele de afaceri, sediile de firma implica intotdeauna echilibru perfect intre calitate, eficienta, flexibilitate si bugete. Astfel, solutiile oferite au intotdeauna in vedere atat cerintele dezvoltatorului, cat si necesitatile utilizatorului final, ale celui care urmeaza sa petreaca o mare parte din zi in spatiul amenajat. Echipa noastra de specialisti urmareste cele mai noi tendinte in materie de iluminat exterior si interior, iluminatul ”inteligent” sau salvarea energiei pentru a putea oferi cele mai bune solutii, la standarde internationale.

 • Iluminat Retail

  Proiectele de iluminare a spatiilor retail implica un grad sporit de creativitate, solicita inventivitatea, adaptabilitatea si originalitatea solutiilor. Atunci cand este vorba despre centre comerciale, showroomuri, statii de carburanti, supermarketuri/ hypermarketuri s.a.m.d., echipa noastra are in vedere sa livreze de fiecare data proiecte si idei care pot transforma spatiul si il pot individualiza, astfel incat produsele, exponatele sau serviciile oferite in mediul respectiv sa beneficieze de cea mai potrivita ambianta luminoasa, iar experienta consumatorilor sa fie imbogatita. O serie de proiecte finalizate cu succes ne recomanda ca parteneri potriviti pentru oricare dintre proiectele acestei categorii.